Tre unge anholdt for kast fra motorvejsbro

En unge mand bliver torsdag fremstillet i grundlovsforhør, efter han kastede en spraydåse mod biler på en motorvej ved Aarhus.

Østjyllands Politi anholdt onsdag eftermiddag tre unge mænd for at have kastet en spraydåse ned på motorvejen fra en vejbro. Det oplyser DR Østjylland.

De tre unge mænd, der er mellem 16 og 20 år, kastede spraydåsen fra motorvejsbroen ved Gl. Viborgvej i Aarhus.

- De to er blevet løsladt, og den ene 16-årige sidder stadig på politigården og skal fremstilles i grundlovsforhør i formiddag (torsdag, red.), fortæller vagtchef ved Østjyllands Politi Per Bennekow til DR Østjylland.

De unge mænd kommer fra lokalområdet. Ifølge politiet har de unge mænd ikke været inspireret af den bølge af kast fra vejbroer, der har ramt Danmark den seneste måned.

- Nej, der er ved vores afhøring ikke kommet noget frem om, at de skulle være blevet inspireret af andre, som har kastet med ting.

- Men det her er jo en fuldstændig tåbelig handling, som vi ser med meget stor alvor på, siger vagtchefen til DR Østjylland.

Det værste tilfælde skete ved Odense, hvor en tyske kvinde døde, efter en betonklods på mere end 30 kilo blev kastet ned i hendes bil fra en motorvejsbro.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.