Tre teenagere røver supermarked med pistol

Mistænkte bag et røveri i Haderslev er 16 og 17 år. Tre er anholdt, og røveriets udbytte er blevet fundet.
Tre unge på 16 og 17 år er blevet anholdt mistænkt for et røveri mod en Kiwi-forretning i Haderslev. Røveriet blev begået af en person med pistol. Arkivfoto
Tre unge på 16 og 17 år er blevet anholdt mistænkt for et røveri mod en Kiwi-forretning i Haderslev. Røveriet blev begået af en person med pistol. Arkivfoto Foto: www.colourbox.com/free

Et supermarked i Haderslev blev onsdag aften udsat for et røveri, da en person truede sig til et udbytte ved hjælp af en pistol.

I alt tre teenagere på henholdsvis 16, 16 og 17 år er blevet anholdt i forbindelse med sagen, og både pistol og udbytte er fundet, oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi.

- Vi får en anmeldelse om et væbnet røveri klokken 21.45, da overfaldsalarmen i en Kiwi-forretning går af. En gerningsmand har indfundet sig i butikken, da der ikke var andre kunder. Han truede med en sort pistol og fik udleveret en større mængde skrabelodder, siger vagtchef Erik Lindholdt til Ritzau.

Røveriet skete i Kiwi-forretningen på Varbergvej. Der var kun én røver i butikken, og han flygtede efterfølgende til fods.

Ekspedienten, der blev truet, var i stand til at give politiet et godt signalement af gerningsmanden, så der gik ikke lang tid, før betjente kom på sporet af den mistænkte.

- En patrulje melder klokken 22.06 ind, at de har fundet en person, som svarer til signalementet. Faktisk har de fundet to personer. De har også fundet en gaspistol og en større mængde skrabelodder, som nok er udbyttet, siger Erik Lindholdt.

De to anholdte er 16 og 17 år, og efterfølgende er en tredje gerningsmand på 16 år også blevet anholdt. Han menes at have været involveret i røveriet.

Politiet ønsker dog ikke at oplyse for mange detaljer om de nærmere omstændigheder, da de tre mistænkte endnu ikke er blevet afhørt.

Torsdag skal det vurderes, om de tre drenge skal fremstilles i grundlovsforhør.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.