Tre mænd tvinger ung mand med på køretur

En unge mand blev tvunget ind i en bil og kørt til hæveautomat, hvor gerningsmændene forlangte penge.
En ung mand blev natten til søndag tvunget ind i en bil, hvorefter gerningsmændene tvang ham til at hæve penge til dem. Arkivfoto.
En ung mand blev natten til søndag tvunget ind i en bil, hvorefter gerningsmændene tvang ham til at hæve penge til dem. Arkivfoto. Foto: HELLE ARENSBAK/POLFOTO

En tur i byen endte ualmindeligt ubehageligt for en 18-årig mand i Horsens, da han blev tvunget ind i en bil at tre mænd.

Mændene passede deres offer op ved Vitus Berings Plads mellem klokken 03 og 04 natten til søndag. Her truede de ham med en kniv og slår ham over munden

- Derefter giver de ham bind for øjnene og kører ham til en hæveautomat, hvor de kræver, at han hæver penge, fortæller vagtchef Jørn Lindhardt fra Sydøstjyllands Politi til Ritzau.

Men hæveautomaten virker ikke, og den 18-årige bliver kørt hen til en anden automat, der virker, og mændene tvinger ham til at hæve maksimumbeløbet fire gange.

- Til sidst kører de ham til parkeringspladsen ved Bilka. Her bliver han sat op ad en væg og får igen et knytnæveslag i ansigtet, siger vagtchefen.

I forbindelse med røveriet har offeret fået nogle skader i hovedet.

- Han har været til behandling på skadestuen, men er ikke kommet alvorligt til skade, siger Jørn Lindhardt.

Den chokerede unge mand har kun kunnet give et sparsomt signalement af de tre mænd. På baggrund af den enes accent mener offeret, at der var tale om en østeuropæer, mens de to andre var mørkere i huden.

De var kørende i en lille rød bil, muligvis af mærket VW Golf, der havde en ekstra udstødning, så den lød voldsommere end normalt.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.