Tre mænd transporterede kokain i små æg

Tre mænd i midten af 20'erne skal i fængsel for at transportere kokain i små æg fra Brønshøj til Aarhus Vest.
Politiet fandt ud af, at tre mænd flere gange transporterede kokain i små æg fra Brønshøj til Aarhus Vest.
Politiet fandt ud af, at tre mænd flere gange transporterede kokain i små æg fra Brønshøj til Aarhus Vest. Foto: Colourbox/free

Da politiet overvågede bandemiljøet i Aarhus og Randers fandt man ud af, at tre mænd flere gange transporterede mellem 250 og 500 gram kokain i nogle små æg fra en adresse i Brønshøj til en kælder i Aarhus Vest.

Opdagelsen førte til anholdelsen af de tre mænd på henholdsvis 24, 25 og 26 år, som onsdag er blevet idømt i alt 21 år og tre måneders fængsel for handel med i alt 4,5 kilo kokain.

Det oplyser Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

De to på 24 og 26 år blev straffet med hver syv års fængsel, mens den tredje blev idømt en fængselsstraf på syv år og tre måneder, da han også var dømt for at besidde farlige skydevåben.

Sagen har i længere tid været efterforsket af Østjyllands Politi som led i indsatsen mod organiseret kriminalitet. De tre mænd har alle relation til bandemiljøet i Aarhus Vest.

De tre mænd har solgt kokainen videre flere forskellige steder i Jylland, og der er tidligere afsagt dom i Retten i Randers mod nogle af aftagerne.

Politiet formoder, at de dømte har omsat for over tre millioner kroner.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.