Travl kronprinsesse: Mary har stramt program

Danmarks kommende dronning suser i disse dage København rundt i arbejdet for nogle af sine hjertesager.
Kronprinsesse Mary har en bacheloruddannelse i handel og jura.
Kronprinsesse Mary har en bacheloruddannelse i handel og jura. Foto: FLINDT MOGENS/free

Kronprinsesse Mary har skudt efteråret i gang med at kaste glans over flere af sine mange hjertesager.

Den 43-årige australskfødte kommende dronning deltog tirsdag i netværksarrangementet Women Deliver i Udenrigsministeriet, mens hun onsdag har hele to arrangementer på programmet.

Klokken 11 møder hun de danske modtagere af sit eget legat, Crown Princess Mary Scholarship, på Amalienborg, mens hun syv og en halv time senere suser af sted til Carlsberg Glyptoteket, der også ligger i København.

Her skal kronprinsessen fra klokken 18.30 være en del af overrækkelsen af Carlsbergfondets forskningspriser og deltage i arrangementets festmiddag. Her kan Danmarks handels- og jurauddannede kronprinsesse se førende forskere modtage priser for deres skelsættende og internationalt anerkendte forskning.

Det skriver kongehuset på sin hjemmeside.

Også i næste uge skal kronprinsessen overvære en prisoverrækkelse. Det sker ved de danske revisorers prisuddeling, hvor Danmarks bedste CSR-rapportering skal kåres i Børsen i København.

Kronprinsessens svigerforældre, dronning Margrethe og prins Henrik, skyder også et travlt efterår i gang. Fra den 1. til 4. september er regentparret på togt med Kongeskibet Dannebrog til Syddjurs, Vejle og Aabenraa.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.