Tragisk ulykke: To-årig dreng taget af alligator nær Disney World i Orlando

Toårig dreng legede i lagune i Disneys ferie- og spacenter, da han blev angrebet af en alligator.
Magic Kingdom i Disney World, Orlando. Det var tæt herpå, at en to-årig dreng blev taget af en alligator.
Magic Kingdom i Disney World, Orlando. Det var tæt herpå, at en to-årig dreng blev taget af en alligator.

Foto: Scanpix arkiv

Politifolk og redningsmandskab leder onsdag efter en to-årig dreng, som blev slæbt ud i vandet af en alligator nær Disney World i Orlando i Florida.

Sheriffens kontor i Orange County siger, at den toårige dreng legede i Seven Seas Lagunen ved Disneys ferie- og spacenter, da han blev angrebet af en alligator, som angiveligt var mellem 120 og 210 centimer lang.

Barnets far kastede sig i den lavvandede lagune i et forsøg på at redde sin søn, men det var forgæves, og barnet frygtes at være omkommet.

Politifolk kom hurtigt til stedet, som nu er afspærret.

- Offerets familie var rejst til Disney World på ferie. De er fra Nebraska, siger sherif Jerry Demings, som holdt pressemøde om episoden uden for feriecenteret.

Omkring 50 mand deltager i redningsaktionen, som fortsætter mange timer efter angrebet.

Betjente har sat afspærring op omkring vandet og blokeret området, hvor barnet forsvandt. Udrykningskøretøjer og en helikopter er i området. Der er sat alligatorfælder op flere steder i søen.

En synligt berørt talsmand for Disney siger, at alle i Walt Disney World Resort er knust over den tragiske ulykke.

Den menneskeskabte lagune, hvor angrebet skete, er omgivet af sandstrand og adskillige pools. En del familier sad udenfor i området, hvor feriecenteret holdt "Movie Night".

Ifølge sheriffen er der skilte, der advarer mod at svømme i lagunen, og der var ikke andre i vandet på det tidspunkt, hvor barnet blev angrebet.

- Det her er Florida, og det er ikke unormalt for alligatorer at være i vandet, siger sheriffen Jerry Demings ifølge CNN.

Han siger også, at det ikke er sandsynligt, at redningsarbejdet fører til, at drengen findes i live.

- Den triste realitet ved tingene er, at efter adskillige timer, er det ikke sandsynligt, at vi finder ham levende, siger han ifølge CNN.

/ritzau/Reuters

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.