Tragisk ulykke: 51-årig kvinde mister livet ved rasteplads

En 51-årig kvinde døde i ambulancen på vej til sygehuset, efter at hun kørte galt nord for Sallingsundbroen.
En 51-årig kvinde væltede på sin motorcykel og blev ramt af en anden motorcykel i en trafikulykke på Mors. Hun døde i ambulancen på vej til sygehuset. Arkivfoto.
En 51-årig kvinde væltede på sin motorcykel og blev ramt af en anden motorcykel i en trafikulykke på Mors. Hun døde i ambulancen på vej til sygehuset. Arkivfoto. Foto: Colourbox.dk/Colourbox

En 51-årig kvindelig motorcyklist fra Lystrup har fredag eftermiddag mistet livet i en ulykke på Mors nord for Sallingsundbroen.

Det oplyser TV Midt-Vest.

To motorcykler og to biler fulgtes ad i nordgående retning på Mors.

På et tidspunkt sætter den ene bil farten ned og blinker til højre for at køre ind på en rasteplads kort efter Sallingsundbroen. Den kvindelige motorcyklist, der kører bag bilen, bliver overrasket, mister herredømmet over motorcyklen og vælter.

Bag hende undgår den næste bil at ramme hende, men en anden kvinde på motorcykel mister også herredømmet over sin motorcykel, som rammer den 51-årige kvinde.

Der bliver slået alarm, men den 51-årige dør af sine kvæstelser i ambulancen på vej til sygehuset.

- Det har selvfølgelig haft indflydelse på ulykken, at det regnede, da ulykken skete, siger vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi Henrik Nielsen til TV Midt-Vest.

- Nu har vi bilinspektører til at måle op på stedet og undersøge, om der var noget galt med motorcykler eller biler, fortsætter han.

De pårørende er underrettet om ulykken.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.