Tottenham-manager afviser salg: Eriksen er glad her

Det er ikke en del af Mauricio Pochettinos planer, at Christian Eriksen skal væk fra Tottenham denne sommer.
Christian Eriksen er rygtet væk fra Tottenham denne sommer, men klubbens manager vil ikke af med danskeren.
Christian Eriksen er rygtet væk fra Tottenham denne sommer, men klubbens manager vil ikke af med danskeren. Foto: Tim Ireland/AP

Tottenham-manager Mauricio Pochettino afviser, at den engelske Premier League-klub overvejer at sælge Christian Eriksen.

Torsdag blev Pochettino foreholdt rygter om, at Juventus har kig på Tottenhams danske midtbanespiller og argentineren Erik Lamela.

- Vi holder på de bedste spillere lige nu og for fremtiden, så vi kan skabe et godt hold, der i de næste år kan kæmpe med i top-fire og en dag vinde Premier League, siger Mauricio Pochettino som svar på rygterne.

- Spilleren (Eriksen, red.) er glad og har det godt her.

- Lamela er en del af mine planer. Vi håber, at dette bliver sæsonen, hvor han virkeligt får vist sine kvaliteter, siger Tottenham-manageren.

Pochettino oplyser samtidig, at London-klubben er på jagt efter offensive forstærkninger til at supplere sidste sæsons topscorer Harry Kane.

- Det er tydeligt, at vi skal hente flere spillere til de offensive positioner.

- Vi har identificeret vores mål, og formanden arbejder hårdt på at få nye spillere hertil, siger den argentinske Tottenham-manager.

/ritzau/Reuters

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.