Total nedtur for Bendtner: Nu mister han kæresten

Julie Zangenberg kommenterer for første gang bruddet med Nicklas Bendtner på Twitter. Her opfordrer hun folk til at undgå sladderhistorier.
Julie Zangenberg bekræfter på sin Twitter-profil, at hun og Nicklas Bendtner ikke længere er et par.
Julie Zangenberg bekræfter på sin Twitter-profil, at hun og Nicklas Bendtner ikke længere er et par. Foto: Scanpix/arkiv

Det er ikke kun på det professionelle plan, at tingene i øjeblikket går skævt for fodboldspilleren Nicklas Bendtner. Han er formentlig snart fortid i den tyske klub Wolfsburg, og nu er forholdet til kæresten, skuespillerinden Julie Zangenberg, også gået i stykker.

Det bekræfter Zangenberg på sin Twitter-profil.

Hun oplyser, at deres brud var en fælles beslutning, og dermed afviser hun samtidig Her & NUs artikel om, at hun er gået fra ham. Tweetet blev en nødvendighed for at undgå, at sladderhistorier om bruddet får lov at køre for længe, mener skuespillerinden.

- Vær venlige at undgå sladder. Bruddet var en fælles beslutning, skriver Julie Zangenberg i sit tweet.

Men derudover har den Hairspray-aktuelle skuespillerinde ikke meget at sige om det valg, parret sammen har taget. De har været kærester af flere omgange siden 2011, men nu er det ifølge den 27-årige Zangenberg altså definitivt slut.

Til gengæld afviser hun, at det skulle være et dramatisk og grimt brud, der er tale om. Hun har nemlig kun positive tanker til overs for den 28-årige Nicklas Bendtner, som hun nu kan kalde for sin ekskæreste.

- Vi har ikke yderligere kommentarer end det. Ønsker N alt det bedste, slutter Julie Zangenberg.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.