Topscorer fortsætter alligevel i Sønderjyske

Cory Quirk var egentlig smuttet til tysk ishockey, men har nu alligevel forlænget aftalen med Sønderjyske.
Cory Quirk og Adam Estoclet har mange nærkampe.(Grundspils kamp mellem Rungsted Ishockey og SønderjyskE, spillet i SAXO Bank Arena i Rungsted den 14. December 2014)Foto: Jan KorsgaardHandout fra Dansk Ishockey Union og Kanut Foto.Foto Jan Korsgaard
Cory Quirk og Adam Estoclet har mange nærkampe.(Grundspils kamp mellem Rungsted Ishockey og SønderjyskE, spillet i SAXO Bank Arena i Rungsted den 14. December 2014)Foto: Jan KorsgaardHandout fra Dansk Ishockey Union og Kanut Foto.Foto Jan Korsgaard Foto: Jan Korsgaard/free

Selv om topscoreren Cory Quirk havde sagt farvel til de danske mestre i ishockey, Sønderjyske, så kan klubben alligevel se frem til at nyde godt af amerikanerens evner i den kommende sæson.

Efter to succesrige sæsoner i klubben valgte Quirk at sige ja til et tilbud fra EV Landshut i den næstbedste række, men da den tyske traditionsklub ikke fik forlænget licensen, var Quirk pludselig ledig på markedet, og Sønderjyske slog til.

- I Sønderjyske siger vi ofte på gensyn til spillere, som forlader os. Anders Førster er tilbage hos os igen, og nu kan vi også sige velkommen tilbage til Cory Quirk.

- Det skyldes ikke mindst også et fremragende stykke forarbejde af sportschef Søren Stockfisch, som siden foråret har opretholdt en tæt kontakt til ham.

- Vi er naturligvis meget begejstrede over, at vi har fået en aftale på plads med Cory Quirk efter de uheldige omstændigheder i Tyskland, siger klubbens direktør Klaus B. Rasmussen i en pressemeddelelse.

Cory Quirk spillede en stor rolle i Sønderjyskes DM-guld i foråret, hvilket rakte til en plads på ligaens All Star-hold. Han stod for 85 point i sæsonens 51 kampe i Metal Ligaen.

- Cory Quirk har mange kvaliteter i sit spil, og så arbejder han hårdt i hver eneste kamp. Han er en playmaker, som med sit gode overblik gør medspillerne gode, men samtidig kan han også lave mål. Vi får en klassespiller tilbage i den lyseblå trøje, siger Klaus B. Rasmussen.

Parterne har indgået en étårig kontrakt med option for yderligere en sæson.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.