Tobias fra 'Den store bagedyst' lufter sine fremtidsdrømme

Tobias Hamann vandt finalen i 'Den store bagedyst' onsdag. Nu drømmer han om både at blive forfatter og lave mere tv.
Tobias Hamann vandt 'Den store bagedyst'.
Tobias Hamann vandt 'Den store bagedyst'. Foto: Facebook

Den unge Tobias Hamann tog seerne med storm i denne sæson af DR's 'Den store bagedyst'. Onsdag aften blev han kåret som vinder af programmet, og nu er han klar til at indfrie flere drømme, skriver metroxpress.

I gymnasiet drømte han om at blive Danmarks næste store trommeslager, og med sit band har han da også haft succes med at varme op for Peter Sommer og tage på turné i Letland. En jordomrejse står også på CV'et, men det var med sine kreative evner som bager, at han slog igennem i programmet 'Den store bagedyst 2014'. Onsdag aften blev han kåret som vinder, og nu venter nye drømme på den 26-årige seer-darling.

"Jeg skal helt klart ud og rejse noget mere. Jeg håber også, jeg kan udgive en kage-rejse-bog, som ingen troede fandtes. Jeg har lyst til at lave mere tv, men hvad der konkret skal ske, kan jeg ikke sige så meget om lige nu," fortæller Tobias Hamann til metroxpress.

Inden det kan blive til flere rejser og mere tv, skal han på storcenter-turné rundt i landet.

"Normalt er det ikke lige min scene, men jeg glæder mig til at komme ud og møde alle seerne og skrive autografer. Jeg håber, jeg fortsat kan være med til at inspirere og bringe drømme og håb i folks liv," fortæller Tobias om storcenter-turnéen.

Annemette Voss vandt 'Den store bagedyst' sidste år, og hun har løbende haft kontakt med Tobias under konkurrencen. Som tidligere vinder har hun også råd at give den nykårede bagedyst-vinder.

"Tobias skal holde fast i, hvem han er, og den person han er blevet fremstillet som på tv. Han skal kende sit publikum og gøre sig selv kommerciel, hvis han vil tjene penge på det her. Han er jo blevet kendt som den her globetrotter med sjove eksotiske ingredienser. Det er godt tv, men det sælger ikke mange kogebøger. Vi har rigtig mange ting til fælles og har planer om at lave noget sammen," siger Annemette Voss til metroxpress.

Kilde: Metroxpress.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.