To mænd anholdt i narkosag

To mænd på 49 og 26 år er blevet anholdt i narkosag. De fremstilles i grundlovsforhør senere tirsdag.
Politiet oplyser, at de to anholdelser er et resultat af længere tids efterforskning, og at der er flere anholdelser på vej. Arkivfoto.
Politiet oplyser, at de to anholdelser er et resultat af længere tids efterforskning, og at der er flere anholdelser på vej. Arkivfoto. Foto: www.colourbox.com/free

Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi har mandag aften anholdt to personer i forbindelse med rockergrupperingen Satudarah fra Nakskov.

Det oplyser Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi.

Ifølge politiets pressekontakt, Palle O. Hansen, er der tale om en narkosag, hvor der tidligere på måneden blev anholdt yderligere fire personer.

Palle O. Hansen vil ikke svare på, om de to mænd er fuldgyldige medlemmer af Satudarah.

Ved anholdelserne dengang blev der fundet cirka 20 kilo amfetamin.

- Der tegner sig efterhånden et klart billede af, at vi har fået tag i et velorganiseret netværk, der har distribueret betydelige mængder narkotika til lokalområdet og til øvrige dele af Sjælland, lyder det fra politiinspektør Kim Kliver i en pressemeddelelse.

Politiet oplyser, at de to anholdelser er et resultat af længere tids efterforskning, og at der er flere anholdelser på vej.

De to personer, der blev anholdt mandag, er 49 og 26 år.

De vil tirsdag blive fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Nykøbing, og der vil i den forbindelse blive begæret lukkede døre.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.