To kvinder i værtshusdrama: Stukket flere gange med kniv

Kvinde fra Frederiksværk er sigtet for drabsforsøg, efter at hun stak en anden kvinde i overkroppen med kniv.
Politiet i Nordsjælland har anholdt og sigtet en kvinde for drabsforsøg, efter at hun angiveligt stak en anden kvinde flere gange i overkroppen. Arkivfoto
Politiet i Nordsjælland har anholdt og sigtet en kvinde for drabsforsøg, efter at hun angiveligt stak en anden kvinde flere gange i overkroppen. Arkivfoto Foto: www.colourbox.com/free

Uenigheder mellem to kvinder på et værtshus i Frederiksværk i Nordsjælland førte sent onsdag til, at den ene kvinde stak den anden flere gange i overkroppen med en kniv.

Det oplyser Nordsjællands Politi.

- Den forurettede er en kvinde i slutningen af 40'erne. Hun er blevet stukket flere gange med en kniv af en kvinde i starten af 40'erne, siger vagtchef Ole Hestbæk til Ritzau.

Overfaldet skete i Kirkegade i Frederiksværk omkring klokken 23.40, efter at de to kvinder havde forladt en nærliggende beværtning. Da politi og ambulance nåede frem til stedet, var gerningskvinden væk.

Med offerets hjælp lykkedes det dog at identificere den formodede gerningskvinde, der senere blev anholdt på sin bopæl i Frederiksværk.

- Vi vælger at sigte hende for drabsforsøg. Det er vores indgangsvinkel, at når man stikker nogen flere gange med en kniv, kan der godt være et sandsynlighedsforsæt; altså, at man kan komme så meget til skade, at man kan dø af det, forklarer Ole Hestbæk.

Offerets skader er dog ikke livstruende, men hun er indlagt på hospitalet for at få behandling, tilføjer han.

Politiet har fundet gerningskniven, hvor bladet er knækket på. Det er endnu uvist, om bladet er knækket af i kroppen på offeret.

Den formodede gerningskvinde bliver fremstillet i grundlovsforhør torsdag.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.