To fængslet efter skud mod bil i indkørsel ved Randers

To mænd er blevet fængslet, efter at der blev skudt mod en parkeret bil i Gjerlev. En kvinde er løsladt.
To skud blev søndag aften affyret mod en bil, der stod parkeret i en indkørsel i Gjerlev nord for Randers. To mænd er sigtet for trusler på livet i sagen, der formentlig handler om en strid om gæld. Arkivfoto.
To skud blev søndag aften affyret mod en bil, der stod parkeret i en indkørsel i Gjerlev nord for Randers. To mænd er sigtet for trusler på livet i sagen, der formentlig handler om en strid om gæld. Arkivfoto. Foto: Jan Bjerre Lauridsen, Ritzau/Free

Efter skud mod en bil i en indkørsel i Gjerlev mellem Randers og Hadsund sent søndag aften er to mænd på 45 og 50 år blevet varetægtsfængslet.

I forbindelse med episoden anholdt politiet også en 50-årig kvinde, men hun blev løsladt af politiet uden at blive fremstillet i grundlovsforhør.

Klokken var 23.40 søndag aften, da der blev skudt med et oversavet jagtgevær, mens bilen holdt parkeret i indkørslen til et hus i Gjerlev.

Der blev affyret to skud mod bilen, uden at nogen kom til skade.

- Der sad ikke nogen i bilen, da der blev skudt, men der opholdt sig personer i nærheden, siger pressekoordinator ved Østjyllands Politi Marianne Morgen.

- Parterne kender hinanden, og det handler formentlig om gæld, siger hun.

De to mænd blev sigtet for våbenbesiddelse under særdeles skærpende omstændigheder og for trusler på livet.

Mandag eftermiddag blev de varetægtsfængslet i fire uger i et grundlovsforhør ved Retten i Randers. De kærede begge til landsretten.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.