Tina Lund: Min lille pige skal hedde ...

Springrytteren Tina Lund bliver snart mor igen til en lille pige, og nu løfter hun sløret for datterens navn.
Tina Lund venter sig en lille datter.
Tina Lund venter sig en lille datter. Foto: Martin Sylvest Andersen/Scanpix

Der er ikke længe til, at babygråd, bleskift og vuggeviser indtager hjemmet hos springrytteren Tina Lund og den tidligere professionelle fodboldspiller Allan Nielsen, der snart bliver forældre til barn nummer to.

På sin blog har den kendte springrytter nu løftet sløret for, hvilket navn de forventningsfulde forældre har valgt at give deres datter, der snart kommer til verden.

- Navnet på vores lille pige er Lilly, skriver hun på bloggen tinalund.bloggersdelight.dk, hvor hun også kort forklarer historien bag navnet.

Opkaldt efter mormoren

Den lille pige bliver opkaldt efter Tina Lunds mormor, der hedder Lilly til fornavn, mens hendes mor hedder det til mellemnavn.

Samtidig påpeger den højgravide kendis også, at navnet hænger godt sammen med navnet Louis, som parrets fireårige søn hedder. Begge navne starter nemlig med bogstavet L og indeholder fem bogstaver.

Sidst men ikke mindst har parret også bevidst valgt et navn, der fungerer godt på både engelsk og dansk. Det kan blandt andet skyldes, at Tina Lund og Allan Nielsen bor sammen med sønnen i Dubai.

Tæt på fødsel

Den 21. september viste Tina Lund maven frem i et blogindlæg, hvor hun skrev, at der dengang kun var fem uger til termin. Dermed skal den lille ny gerne komme til verden, inden oktober er forbi.

Parret har i forvejen en søn på fire år, mens Allan Nielsen har tre døtre fra et tidligere forhold.

Læs Tina Lunds blogindlæg her:

tinalund.bloggersdelight.dk/

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.