Tina Lund deler detaljer om datterens fødsel i Dubai

Fødslen af datteren Lilly var meget anderledes for springrytter Tina Lund, end da hun fødte sit første barn.
Tina Lund har i forvejen sønnen Louis med manden Allan Nielsen.
Tina Lund har i forvejen sønnen Louis med manden Allan Nielsen. Foto: Betina Garcia/Scanpix

Det er kun tre dage siden, springrytteren Tina Lund og den tidligere fodboldstjerne Allan Nielsen blev forældre til datteren Lilly, men allerede nu er den nybagte mor klar til at dele detaljer om fødslen.

Parrets nummer to kom nemlig til verden under lidt andre omstændigheder, end da Tina Lund fødte sønnen Louis, som i dag er fire år gammel. Det skriver hun på sin blog tinalund.bloggersdelight.dk.

Den lille familie bor i øjeblikket i storbyen Dubai, og det var noget andet for springrytteren at føde der end på et dansk hospital.

- Jeg havde den bedste oplevelse denne gang med min fødsel. Sidste fødsel var jeg i gang i 26 timer, hvor jeg derefter fik at vide, at jeg skulle have kejsersnit. Det var en rigtig hård omgang, skriver Tina Lund, som dog ikke har en finger at sætte på behandlingen, hun fik under sin første fødsel.

Denne gang havde springrytteren dog kun en enkelt jordemor tilknyttet, og til sidst under fødslen fik den 35-årige mor sig en oplevelse, der har sat sig fast for livet.

- Jeg fik til sidst selv lov til at tage hende ud og op på mit bryst. Hold da helt op, det kommer jeg aldrig til at glemme, lyder den rørende beskrivelse fra Tina Lund.

Springrytteren takker samtidig sin mand Allan Nielsen for at være ved hendes side alle 16 fødselstimer.

- Han passede rigtig godt på mig igennem det hele. Jeg var lige lidt nervøs på et tidspunkt, hvor jeg var glad for, at han talte til mig og holdt min hånd, skriver hun.

Læs hele Tina Lunds blogindlæg her.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.