Tilfreds Simon Kjær: Vi kan vinde puljen

Fodboldlandsholdets Simon Kjær er godt tilfreds med Danmarks kvalifikationspulje. Danmark kan vinde, mener han
Simon Kjær (i midten) mener, at Danmark kan vinde sin VM-kvalifikationspulje. Danmark er ikke chanceløs mod an eneste af de fem modstandere, mener han.
Simon Kjær (i midten) mener, at Danmark kan vinde sin VM-kvalifikationspulje. Danmark er ikke chanceløs mod an eneste af de fem modstandere, mener han. Foto: JENS DRESLING/POLFOTO

Fodboldlandsholdsspilleren Simon Kjær var ganske fint tilfreds med Danmarks lodtrækning til VM-kvalifikationen lørdag aften.

Til Ekstra Bladet antyder Simon Kjær stor optimisme og begejstring, selv om Danmark trak fem modstandere fra det østlige Europa og skal ud på et par lange rejser.

Danmark trak nemlig Rumænien, Polen, Montenegro, Armenien og Kasakhstan.

- Vi kan vinde puljen. Vores mål er som altid: Vi skal med til slutrunden, siger Simon Kjær til Ekstra Bladet.

- Havde vi trukket Spanien eller Tyskland, vidste vi, at førstepladsen ville være svær at nå, men nu skal vi gå efter at vinde puljen. Vi kan være rigtigt tilfredse med lodtrækningen, siger Simon Kjær til Ekstra Bladet.

Den danske forsvarsspiller, der nu spiller for den tyrkiske klub Fenerbahce, forventer, at Rumænien bliver den sværeste modstander, men siger også, at modstanderne er af den slags, hvor hver eneste kamp kan give problemer.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.