Tilfreds Inger Støjberg: Mit drømmeministerium

Venstre-profilen er glad for sit nye job som udlændinge- integration- og boligminister.
Inger Støjberg havde det store smil fremme, da hun sammen med resten af den nye regering var hos dronningen i dag.
Inger Støjberg havde det store smil fremme, da hun sammen med resten af den nye regering var hos dronningen i dag. Foto: Scanpix

Der lød et meget stort JA TAK fra Inger Støjberg (V), da hendes chef, Lars Løkke Rasmussen spurgte hende, om hun ville være udlændinge- integration- og boligminister.

"Det er et drømmeministerium for mig, skriver Inger Støjberg på Facebook, hvor hun erklærer, at der er meget at tage fat på.

"Vi skal have styr på asyltilstrømningen, vi skal have flere af de indvandrere i arbejde, der allerede er her og der skal sættes hårdt ind overfor de, der bare ikke vil de danske værdier som er fundamentet for vort land," skriver Inger Støjberg.

Læs også: Støjberg: DK er en asylmagnet

Læs også: Støjbergs vrede biograf-update vækker vild debat

Samtidig skal vi sikre, at danske virksomheder kan få den arbejdskraft fra udlandet, de har brug for. Jeg glæder mig over at være med på holdet, og jeg glæder mig til at komme i gang med arbejdet."

Det er ikke første gang, Inger Støjberg prøver kræfter med ministerjobbet. Hun blev beskæftigelsesminister og minister for ligestilling 7. april 2009, dog blev sidstnævnte ministerpost overtaget af Lykke Friis i forbindelse med en ministerrokade i februar 2010.

Læs også: Rohde angriber flygtningepolitiken: Kynisk og umenneskelig

Jeg røber næppe nogen hemmelighed ved at sige, at da Lars Løkke Rasmussen spurgte, om jeg vil være udlændinge-...

Posted by Inger Støjberg on 27. juni 2015

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.