Tidligere tv-vært vil være nøgen: Jeg lader det hele hænge frit

Ferietid er nøgentid for den tidligere vært på ”Go’- morgen Danmark”, Katrine Hertz Mortensen. Det inkluderer morgenbadning, som gud har skabt hende.
Når den tidligere vært på ”Go’- morgen Danmark”, Katrine Hertz Mortensen, skal slappe af, så er det gerne uden tøj på.
Når den tidligere vært på ”Go’- morgen Danmark”, Katrine Hertz Mortensen, skal slappe af, så er det gerne uden tøj på. Foto: Claus Bech/Scanpix/arkiv

Når det er ferie, så smider Katrine Hertz Mortensen tøjlerne og går rundt i det bare ingenting.

Det fortæller hun til Se og Hør.

– Jeg er så irriterende over for mine børn. Jeg er hele tiden nøgen derhjemme. Jeg kan gå rundt en hel formiddag nøgen, og det gør, at de også er enormt afslappede med at være nøgne, fortæller hun til ugebladet.

For den tidligere vært på ”Go’- morgen Danmark” er ferie lig med at vise sig fra alle sider - og det inkluderer nøgenhed. Til Se og Hør fortæller hun, at når det er ferietid, så er det "hel-ferie" uden makeup og ”let it all hang out”.

Nøgen morgenbader

Hun er netop vendt tilbage til jobbet som pressechef for Liberal Alliance fra 14 dage i sommerhus på Møn sammen med kæresten Mikkel Havmand og børnene Bella på otte og Henry på fire.

– Når vi er der, bader vi nøgne. Vi bor lige ved en fjord, hvor der ikke er andre mennesker, så der går jeg ned og nøgenbader hver morgen, fortæller den 39-årige journalist til Se og Hør.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.