Tidligere TV 2-vært vil være iværksætter: Her er hans idé

Den tidligere Go' Morgen Danmark-vært Morten Resen overvejer at lave en ny rejse-app til børnefamilier.
- Når du får børn, så vil du opleve, hvor sindssygt umuligt det er at stå, hvad enten det er i København, Barcelona eller Aarhus og skal have skiftet et barn, have noget at spise, hvor du må have børn med, og du skal have varmet en sutteflaske, siger Morten Resen.
- Når du får børn, så vil du opleve, hvor sindssygt umuligt det er at stå, hvad enten det er i København, Barcelona eller Aarhus og skal have skiftet et barn, have noget at spise, hvor du må have børn med, og du skal have varmet en sutteflaske, siger Morten Resen. Foto: Scanpix arkiv

Det er ikke mere end godt tre måneder siden Morten Resen stoppede som vært på TV 2's Go' Morgen Danmark.

Han havde brug for en lang pause og mere tid til familien, lød forklaringen den gang fra den populære tv-vært. 

Nu ser det ud som om pausen er slut, og Morten Resen har fået energien tilbage. Det er imidlertid ikke en ny værts-rolle, der trækker. I stedet vil Morten Resen være iværksætter.

Det skriver BT, som refererer til Morten Resens egen podcast.

Her fortæller han om sin idé, der går ud på at lave en ny app for børnefamilier som en pendant til den populære rejseapp, Tripadvisor.

- Når du får børn, så vil du opleve, hvor sindssygt umuligt det er at stå, hvad enten det er i København, Barcelona eller Aarhus og skal have skiftet et barn, have noget at spise, hvor du må have børn med, og du skal have varmet en sutteflaske. Men det er fuldkommen umuligt, for hvor skal du gå hen, siger Morten Resen ifølge BT i podcasten.

Den tidligere Go' morgen Danmark-vært har taget udgangspunkt i egne erfaringer, og ideen kom under en rejse til USA med konen og parrets børn.

Morten Resen har søgt råd og vejledning hos både Rasmus Carlsen, der er kommerciel direktør i samkørselstjenesten GoMore, og stifteren af Just Eat, Jesper Buch. Begge medvirker i Morten Resens podcast, skriver BT.

Morten Resen stoppede som vært på Go' Morgen femte februar i år efter ni år i rollen.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.