Tidligere kagedronning hylder Liv

Vinderen af Den store bagedyst 2013 lykønsker den nykronede bagemester Liv Martine Hansen på Instagram.
Liv Martine Hansen blev vinderen af Den store bagedyst 2015.
Liv Martine Hansen blev vinderen af Den store bagedyst 2015. Foto: DR/free

Kagebagning er i høj grad blevet en publikumssport herhjemme, efter at DR's Den store bagedyst har gået sin sejrsgang over de danske tv-skærme, og de sociale medier flyder i dag over med lykønskninger til Liv Martine Hansen, der vandt årets bagedyst i aftes.

Én af dem, der har skyndt sig til tasterne, er den tidligere vinder af bagedysten Annemette Voss, der triumferede i 2013 og som siden har udgivet bøgerne "Bagelyst" og "Kagekarma" på Politikens Forlag.

- Et stort og hjerteligt tillykke til denne dygtige kvinde. Super sejt gået, Liv. God vind fremover, skriver Annemette i et opslag på Instagram, der blandt andet har hashtagget "fra en bagedyst-vinder til en anden".

Liv Martine lod også sin stolthed skinne igennem på Instagram, hvor hun har uploadet et billede af sig selv, der lykkeligt holder trofæet i strakt arm ved siden af en af de tabende finalister, Micki, der trods alt formår ikke at se alt for skuffet ud.

- Det her er for sindssygt! Jeg er vinder af Den store bagedyst 2015. Jeg kan ikke beskrive, hvor fantastisk en følelse jeg har i min krop lige nu. Tak til alle mine følgere! Tak for alle jeres skønne, søde og ikke mindste rørende ord, skriver Liv Martine blandt andet i opslaget, der allerede er blevet liket 1745 gange.

Du kan se Liv Martines billede her

Og Annemette Voss lykønskning her

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.