Tidligere helt returnerer til QPR

Den tidligere engelske landsholdsspiller Les Ferdinand skal være chef i sin gamle klub Queens Park Rangers.
Queens Park Rangers får nu måske den nødvendige hjælp fra Les Ferdinand. Holdet har tabt fem af syv kampe i Premier League. Her har en QPR-spiller scoret selvmål, til West Hams Diafra Sakhos store glæde.
Queens Park Rangers får nu måske den nødvendige hjælp fra Les Ferdinand. Holdet har tabt fem af syv kampe i Premier League. Her har en QPR-spiller scoret selvmål, til West Hams Diafra Sakhos store glæde. Foto: John Walton/AP

Les Ferdinand sagde ja, da hans tidligere klub Queens Park Rangers ringede og tilbød ham et job i bundklubben.

Den 47-årige tidligere angriber i såvel klubben som på det engelske landshold skal være chef for fodbold-anliggender i et forsøg på at bryde en nedadgående tendens i klubben.

Det meddeler Queens Park Rangers tirsdag ifølge nyhedsbureauet AFP.

Les Ferdinand scorede selv 80 mål i 163 kampe for London-klubben, og nu skal han være med til at træne hold på forskellige niveauer i klubben og samtidig agere som et slags bindeled mellem trænerstaben og ledelsen.

- Da chancen kom for sådan et job i klubben, slog jeg til med det samme, siger han til klubbens hjemmeside.

- Der er intet, jeg ønsker mere, end at klubben har succes både på kort, mellem og lang sigt, og jeg ser meget frem til udfordringen, fortsætter han.

Queens Park Rangers har tabt i fem af Premier Leagues første syv spillerunder og er bundhold i ligaen. Manager Harry Redknapp er også bookmakernes favorit som den første manager, der bliver fyret i denne sæson.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.