Tidligere FCM'er fortsætter i Premier League

Forsvarsspilleren Winston Reid har underskrevet ny aftale med Premier League-klubben gældende til 2021.
Reid er den tredje stamspiller i West Ham til at underskrive en ny kontrakt i den seneste måned.
Reid er den tredje stamspiller i West Ham til at underskrive en ny kontrakt i den seneste måned. Foto: John Walton/EMPICS SPORT

Den 26-årige fodboldspiller Winston Reid, der er noteret for en række ungdomslandskampe for Danmark, fortsætter karrieren i West Ham.

Premier League-klubben kunne torsdag på sin hjemmeside meddele, at den tidligere forsvarsspiller fra FC Midtjylland har underskrevet en ny kontrakt, der løber frem til sommeren 2021.

Reid, som på seniorplan har valgt at spille for New Zealand, havde ellers kontraktudløb med West Ham efter den nuværende sæson og har i de seneste måneder været rygtet til større klubber i Premier League - blandt andet Arsenal.

- Det tog lidt tid, men til sidst blev vi enige. Jeg er vældig glad for også at være her i den næste del af min karriere. Det ser jeg frem til, siger Reid, som i 2010 skiftede fra FCM til West Ham, hvor han er fast mand i startopstillingen.

Reid er den tredje stamspiller i West Ham til at underskrive en ny kontrakt i den seneste måned. De to andre er James Tomkins og Mark Noble.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.