Tidligere cykelrytter er single igen

Den tidligere professionelle cykeltrytter, Michael Rasmussen, og kæresten Shohreh Bahrami er gået fra hinanden. Michael Rasmussen har nu brug for ro.
Michael Rasmussen, også kendt som  Kyllingen fra Tølløse, flytter tilbage til Sjælland.
Michael Rasmussen, også kendt som Kyllingen fra Tølløse, flytter tilbage til Sjælland. Foto: Bax Lindhardt/Scanpix/arkiv

Det er slut med det iranske krydderi i Kyllingens privatliv. Michael Rasmussen og Shohreh Bahrami er gået fra hinanden.

Det skriver Ekstra Bladet, som også kan fortælle, at turen går tilbage til fødeøen Sjælland.

Forholdet mellem den tidligere Tour de France-rytter Michael Ramussen og den iranskfødte Shohreh Bahrami er således slut.

De havde fundet sammen i Randers, men efter bruddet forlader de begge formentlig den kronjyske hovedstad. Ifølge Ekstra Bladet er deres fælles bolig sat til salg, og Michael Rasmussen sætter kursen mod hjemegnen ved Tølløse.

Ro og fast grund

Han fortæller til Ekstra Bladet, at han har kig på boliger i Holbæk - 10-15 minutters kørsel fra sit fødehjem.

- Jeg er ved at flytte tilbage til Sjælland. Jeg vil tilbage til mine rødder. Det er her jeg har mit netværk, og der er vist nogen, der er blevet forsømt de sidste mange år, siger Michael Rasmussen.

- Jeg har været igennem nogle hektiske år i mit liv, og nu trænger jeg til at få ro på og få fast grund under fødderne, siger den nu 42-årige Michael Ramussen.

Ser sønnen fire-fem dage om måneden

Michael Ramussen har sønnen Milo sammen med mexikaneren Cariza Munoz, som han i 2014 brød med efter 12 års forhold. Milo bor i Italien sammen med sin mor, og Michael Rasmussen og Milo flyver frem og tilbage, så de ser hinanden fire-fem dage om måneden.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.