Tidligere 3F-boss vil nu være politiker

Den tidligere formand for 3F Poul Erik Skov Christensen stiller op til kommunalvalget i Frederikssund.
Poul Erik Skov Christensen er ikke færdig med sin karriere. Nu vil han være lokalpolitiker.
Poul Erik Skov Christensen er ikke færdig med sin karriere. Nu vil han være lokalpolitiker. Arkivfoto: Henning Bagger/Scanpix

Poul Erik Skov Christensen stiller op til kommunevalget i Frederikssund for Socialdemokratiet i 2017, skriver Frederiksborg Amts Avis.

For tre år siden gik Poul Erik Skov Christensen af som formand for Danmarks største fagforbund 3F. Men nu melder han sig klar til at gå ind i kommunalpolitik i Frederikssund, idet han stiller op for Socialdemokratiet.

- Jeg vil gerne sammen med de andre socialdemokrater udvikle byen på en god og fornuftig måde med fokus på - og respekt for - folk, der har det svært. Jeg vil også fokusere på en stærk erhvervsudvikling, siger 64-årige Poul Erik Skov Christensen, der oprindelig er fra Struer, men har boet i Frederikssund sammen med sin familie siden 1981.

Poul Erik Skov Christensen nåede at være formand i omkring 18 år for først fagforbundet Specialarbejderforbundet i Danmark (SiD) og efter fusionen med Kvindeligt Arbejderforbund i 2005 for det sammenlagte 3F, inden han i 2013 trak sig af helbredsmæssige årsager.

Men nu er han parat til at tage en politisk tørn.

- Jeg har jo aldrig haft tid til sådan noget. Men nu har jeg tiden, lysten og energien til det, fastslår han, men vil ikke nærmere ind på konkrete mærkesager, før partiets arbejdsprogram er færdigt.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.