Thyra Frank: Jeg har på fornemmelsen, at det nok skal gå

Liberal Alliances socialordfører Thyra Frank er langt fra sikker på, at partiet skal i regering.
- Vi glæder os til fire nye kolleger i folketingsgruppen, lyder det fra Thyra Frank, socialordfører for Liberal Alliance.
- Vi glæder os til fire nye kolleger i folketingsgruppen, lyder det fra Thyra Frank, socialordfører for Liberal Alliance. Mathias Løvgreen Bojesen/Scanpix

- Vi glæder os til fire nye kolleger i folketingsgruppen, lyder det fra Thyra Frank, socialordfører for Liberal Alliance.

Liberal Alliance er gået 2,5 procent frem, og Venstres næstformand Kristian Jensen lancerede tanken om en fireparts-regering med Venstre, Dansk Folkeparti, Konservative og Liberal Aliance.

Men ifølge Thyra Frank er det slet ikke sikkert, at Liberal Alliance skal i regering.

- Det er slet ikke aftalt endnu, om vi skal i regering. Anders (Samuelsen red.) siger, at vi kun går i regering, hvis det er der, vi får mest indflydelse, siger Thyra Frank.

Hvis der skal fordeles ministertitler, er der kun en enkelt Thyra Frank kunne være interesseret i.

- Så skulle de oprette et ældreministerium, Men det står ikke i sol og måne, at der bliver sådan en ministerpost, og jeg har ikke de ambitioner. Jeg er tilfreds med at være socialordfører, siger Thyra Frank.

Mange spår Lars Løkke svære problemer, når han skal få nulvækst til at mødes med DFs løfter om mere velfærd og Liberal Alliances effektiviseringer  i den offentlige sektor.

Men det bekymrer ikke Thyra Frank.

- Jeg har på fornemmelsen, at det nok skal gå. Også når man ser på, hvad den tidligere regering er blevet enige om, selvom det strittede i alle retninger. Det er med åbent sind at Anders og Emil går til forhandlinger, siger Thyra Frank

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.