Thulesen klar til fest: Nu skal den have gas i Boxen

Det er populært at være med til årsmøde hos DF. I hvert fald har partiet fået så mange tilmeldinger, at de har været nødt til at leje Boxen i Herning.
Boxen i Herning har plads til helt op til 15.000 personer. Helt så mange kommer der ikke til DF's årsmøde i september. Men der kommer nok til, at partiet har booket Boxen.
Boxen i Herning har plads til helt op til 15.000 personer. Helt så mange kommer der ikke til DF's årsmøde i september. Men der kommer nok til, at partiet har booket Boxen. Foto: Henning Bagger/Scanpix

Til valgfesten hos Dansk Folkeparti i juni var der lilla diskolys og rød og hvid-ternede duge. Der var virkelig noget at fejre, for DF var blevet landets næststørste parti.

Og den store vælgertilslutning mærker DF nu også i antallet af folk, der vil med, når partiet holder årsmøde i Herning i september. Faktisk er der er så mange tilmeldte, at det har været nødvendigt at flytte arrangementet.

”Lige nu ser vi ud til at blive over 1.500 deltagere og så kan vi ikke længere være i Herning Kongrescenter,” skriver formanden for DF Kristian Thulesen Dahl på sin facebookprofil.

Årsmødet er derfor rykket til Jyske Bank Boxen. Tribunerne skal trækkes af, så der bliver dannet et mindre rum i Boxen, som bliver delt op i to afdelinger.

I den ene afdeling skal der være årsmødet, og i den anden skal der holdes fest om aftenen, fortæller DF’s partisekretær Poul Lindholm Nielsen til Avisen.dk.

Og DF-formanden er begejstret over den nye lokalitet, hvor der tidligere har været afholdt Melodi Grand Prix og X Factor finale.

”Boxen har ved talrige lejligheder vist sig at kunne rumme både fest og seriøsitet – præcis som det skal være ved et DF-årsmøde. Det bliver godt – jeg glæder mig,” skriver Kristian Thulesen Dahl.

DF flytter årsmødet til Boxen i Herning! Vi har besluttet at flytte Dansk Folkepartis 20. årsmøde den 19.- 20...

Posted by Kristian Thulesen Dahl on 25. august 2015

Hemmelighedskræmmeri om jubilæum

Det er tyvende gang, der bliver afholdt årsmøde i DF, og derfor skal det hele være ekstra festligt, fortæller Poul Lindholm Nielsen.

Men hvad der nærmere bestemt skal ske, vil DF ikke løfte sløret for.

- Vi kan ikke sige noget om programmet, for det skal være en overraskelse for dem, der kommer. De skal kunne vente i spænding, siger Poul Lindholm Nielsen.

I løbet af hele lørdagen vil der være musikalske indslag, og om aftenen vil der også være underholdning. Men hvem, der skal på scenen, er hemmeligt.

De mange deltagere kan se frem til god mad, forsikrer Poul Lindholm Nielsen. Der er tale om en festmenu, men hvad den vil bestå af, vil partisekretæren heller ikke ud med. 

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.