Thorup ærgrer sig over fortsat spænding om CL-avancement

Med blot 1-0 hjemme over undertippede Lincoln skal FC Midtjylland fortsat kæmpe hårdt for at gå videre.
Cheftræner Jess Thorup havde rigeligt at tage sig til hovedet over, da FC Midtjylland havde store problemer mod Lincoln Red Imps FC fra Gibraltar.
Cheftræner Jess Thorup havde rigeligt at tage sig til hovedet over, da FC Midtjylland havde store problemer mod Lincoln Red Imps FC fra Gibraltar. Foto: VAN NORDE ERNST/POLFOTO

Der var lagt i kakkelovnen til en stor hjemmesejr til FC Midtjylland i anden runde af Champions League-kvalifikationen, da semiprofferne fra Lincoln Red Imps FC gæstede MCH Arena i Herning.

Men den debuterende cheftræner Jess Thorup måtte se sit hold levere en sløj indsats, og den smalle sejr på 1-0 betyder, at midtjyderne ikke kan tillade sig at tage let på returkampen i Gibraltar om en uges tid.

Det ærgrer Jess Thorup.

- Nu venter der os en spændende returkamp om en uges tid. Vi ville gerne have afgjort det mere eller mindre i dag (tirsdag, red.), siger Thorup til TV3 Sport efter kampen.

Morten "Duncan" Rasmussen stod for kampens enlige mål i første halvleg, og blot fire midtjyske afslutninger inden for målrammen vidner om et hold, der slet ikke var oppe i gear.

- Vi mangler kvalitet i boldomgangen alle steder på banen. Det gør, at vi ikke får sat tryk på modstanderen, og vi får ikke spillere i gode positioner, lyder det fra den nye cheftræner, der har taget over efter Glen Riddersholm.

- Måske tænkte spillerne over, at det var et "lilleputhold", vi mødte, og det kan nogle gange godt blive en barriere.

Jess Thorup kunne dog stadig se noget positivt ved kampen.

- Det er positivt, at vi får en sejr, og jeg føler stadig, vi har rigtigt gode muligheder for at komme videre, siger han.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.