The Beatles-ikon er blevet oldefar

Ringo Starr har opgraderet titlen som bedstefar til oldefar, da hans barnebarn Tatia Starkey har født en søn.
Ringo Starr er den første fra The Beatles, der har fået titlen som oldefar. Her ses han optræde i Los Angeles i maj.
Ringo Starr er den første fra The Beatles, der har fået titlen som oldefar. Her ses han optræde i Los Angeles i maj. Foto: John Salangsang/Polfoto

Trommeslageren i et af de mest populære bands gennem tiden er nu blevet oldefar.

Ringo Starr, der var med i Liverpool-bandet The Beatles fra 1962 til bandets opløsning i 1970, kan nu ud over titlen som bedstefar også kalde sig selv for oldefar.

Det skriver musikmediet Billboard.

Beatles-ikonets barnebarn Tatia Starkey og hendes partner, Adam Low, er nemlig blevet forældre til en lille søn. Oldebarnet har fået navnet Stone Zakamo Low, og det er Tatia Starkeys første barn med Adam Low.

Stone Zakamo Low har derved gjort Ringo Starr til oldefar i en alder af 76 år.

De musikalske aner har indtil videre løbet tæt i familien. Først med oldefar Ringo Starr, hvis borgerlige navn er Richard Starkey, der spillede trommer i The Beatles. Dernæst fik Ringo Starrs søn Zak Starkey en karriere som trommeslager i bandet The Who. Ligesom barnebarnet Tatia Starkey er medlem af bandet Belakiss.

Selv om Ringo Starr nu kan prale af en titel som oldefar, så stopper karrieren dog ikke endnu. Musikeren har offentliggjort, at han i oktober drager ud på endnu en turné med sit band, All-Starr, som både vil besøge USA, Japan og Korea, skriver Billboard desuden.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.