Thai-massør: Kunderne tror, jeg sælger sex

Hvorfor er der så mange, der tror, at thailandsk massage er kode for sex? Massøren Rojana er forundret og irriteret over alle mandlige kunder, der tror, hun vil røre ved deres tissemænd.
Hvorfor tror I, at jeg sælger sex? Sådan spørger en thailandsk massør, der er træt af mænd, der forveksler hende med en prostitueret. Kvinden på billedet er ikke den pågældende massør.
Hvorfor tror I, at jeg sælger sex? Sådan spørger en thailandsk massør, der er træt af mænd, der forveksler hende med en prostitueret. Kvinden på billedet er ikke den pågældende massør. Scanpix / modelfoto

Nej, jeg er ikke prostitueret, og nej, du kan ikke vælge et blowjob eller handjob som tillæg til din behandling.

Det gør den thailandske massør Rojana opmærksom på i Ekstra Bladet.

- Jeg er i chok over, at mange i Danmark tror, at noget så ædelt som kunsten at udføre den ældgamle behandlingsform Thaimassage, har noget med sex at gøre, skriver massøren, der netop har åbnet sin tredje klinik i Holstebro.

Skal jeg sætte strøm til den?

Som alle andre massører ønsker hun bare at udføre sit arbejde og hjælpe kunderne af med muskelspændinger - men får konstant henvendelser fra mænd, der tror, de også kan købe sex.

Når Bojana er i humør til det, laver hun sjov med kunderne og tilbyder at klippe deres manddom af eller sætte strøm til den.

Kunderne spørger, om de må onanere

Avisen.dk har tidligere beskrevet, hvordan mange danske massører også må døje med kunder, der sexchikanerer dem eller kommer med lumre tilbud og kommentarer.

- Nogle mænd kunne finde på at spørge, om de måtte onanere efter massagen, fordi de blev tændt af, at jeg masserede dem på inderlåret. En anden tog bare sin penis frem, og lå der og smilede til mig med den i hånden. Jeg har også oplevet nogle, der ligefrem ragede på mig, eller tilbød mig ekstra penge for at have sex med dem, fortalte massøren Vibeke for eksempel til Avisen.dk.

Problemet er så velkendt i massørbranchen, at visse uddannelser og lærerbøger tager højde for det ved at lære massøreleverne at takle nærgående kunder.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.