Test forholdet: Sådan ved du, han er mr. Right

Det er de små ting i hverdagen, der kan afsløre for dig, om du er sammen med den helt rigtige.
Er du sammen med den helt rigtige? Tjek her.
Er du sammen med den helt rigtige? Tjek her. FOTO: Scanpix

Der er dem, der falder for hinanden ved første øjekast og ved, at de skal være sammen. Og der er dem, hvor kærligheden langsomt vokser frem. Men alle kan i hverdagens jag glemme, hvorfor man i sin tid valgte hinanden.

Er du blevet forvirret? Så har Good Housekeeping samlet en hel masse af de ting, der kan fortælle dig, at du er sammen med den helt rigtige.

1. Han bekymrer sig om vennerne

Han kender dine venner, også dem han aldrig har mødt. Husker, hvordan I har mødt hinanden og sørger for jævnligt at spørge, hvordan hver eneste af dem har det. Det viser, at han interesserer sig for din omverden.

2. I kan rejse og more jer

Ikke alle par forstår kunsten at rejse sammen uden konstant at skændes. Kan I det, og kan I have det sjovt imens, så har I noget helt særligt sammen.

3. Han giver dig blikket

Efter en del år sammen er I muligvis ikke længere fy og flamme, men du tager stadig din partner i at tjekke dig ud ind imellem og vær du glad for det.

4. I deler værdier

I har nogenlunde samme ønsker for jeres liv og går ikke i hver jeres retning – I er for eksempel begge enige om at få børn, noget der ellers kan drive par fra hinanden. I forestiller jer samme leveform, levestandard og livsmønster, men der er stadig plads til at kunne overraske hinanden og ændre kurs, hvis en har et stærkt ønske.

5. Han praler med dig

Mange par brokker sig over hinanden til vennerne, men det gør I ikke særlig meget. Til gengæld roser I gladeligt hinanden, fordi I oprigtigt synes, at den anden er sej.

6. Han deler sit liv med dig

I prøver ikke at lave hinanden om, men kan godt komme med kritik uden at verden falder sammen og I skal skændes om det i flere dage.

Omvendt fortæller din partner alt om, hvad der sker i hans liv, og du fortæller også det meste. I kan ikke vente med at dele gode nyheder til hinanden og finder råd og vejledning i hinandens samtaler.

7. I savner hinanden

Det er rart med alene-tid og dage, hvor partneren laver andre ting. Men når alt kommer til alt og I hver især har fået nok alene-tid, savner I hinandens selskab.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.