Tejay van Garderen har fået nok af "Fantastic Four"

BMC-kaptajn Tejay van Garderen føler, at han har hørt rigeligt om "Fantastic Four" under årets Tour de France.
Tejay van Garderen har efterhånden fået nok af at høre sine toprivaler omtalt som "De fantastiske fire" i årets Tour de France.
Tejay van Garderen har efterhånden fået nok af at høre sine toprivaler omtalt som "De fantastiske fire" i årets Tour de France. Foto: Laurent Cipriani/AP

Chris Froome (Sky), Alberto Contador (Tinkoff-Saxo), Vincenzo Nibali (Astana) og Nairo Quintana (Movistar) er udskreget som favoritter i årets Tour de France, hvor de har fået tilnavnet "Fantastic Four" (De fantastiske fire).

Den vending er blevet brugt flittigt i medierne den seneste tid, og den øjeblikkelige toer, Tejay van Garderen (BMC), er efterhånden lidt træt af at høre om favoritterne.

- De fyre har tilnavnet som de fantastiske fire, hvilket er ved at blive lidt irriterende at høre på, lyder det fra BMC-kaptajnen ifølge AFP.

- Jeg føler mig ikke stødt over ikke at blive nævnt blandt dem, fordi alle rytterne blandt de fantastiske fire har vundet Grand Tours. Jeg har top fem-placeringer, men jeg mangler endnu at slutte på podiet eller at vinde en.

26-årige Van Garderen er blot 12 sekunder efter Chris Froome i den gule førertrøje, og selvom han er træt af at høre om de fire rivaler, så er han klar til at udfordre dem.

- Pressen kan skrive, hvad de vil, men det har ikke indflydelse på, hvad der kommer til at ske ude på vejene, lyder det fra BMC-rytteren.

Alberto Contador, som har vundet Tour de France i 2007 og 2009, er den nærmeste rival blandt de fantastiske fire til Chris Froome.

Den spanske Tinkoff-Saxo-rytter er godt et minut efter Froome i den samlede stilling.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.