Tegn på du ikke er den, han vil have

Du har mødt en sød fyr, og I har set hinanden i en længere periode, men du ved ikke helt, om han rigtig vil dig – det finder du ud af sådan her.
Et hav af blomster er ikke nødvendigvis tegn på, at du er lige den han vil have. Forkælelse er fint, men hvis han ikke også er omsorgsfuld, kan det være et dårligt tegn.
Et hav af blomster er ikke nødvendigvis tegn på, at du er lige den han vil have. Forkælelse er fint, men hvis han ikke også er omsorgsfuld, kan det være et dårligt tegn. Colourbox

Der findes langtidsholdbare mænd og så findes der dem, der kun kan bruge dig lige nu og her. Leder du efter den første slags, så er der et par ting, du skal holde øje med, skriver womansday.com.


Se her, hvad du skal tage dig i agt for:


Han forkæler dig, men er ikke omsorgsfuld

Han betaler alle regninger, køber store gaver til dig, men gør han også de små ting? Hvis ikke, så er han ikke komplet opslugt af dig, siger datingcoach Laurel House.

-Gør han aldrig noget omsorgsfuldt for dig, som at købe din favorit scone på vej hjem til dig.

Hvis ikke han gør det og andre små ting, så viser det, at han ikke lytter eller går op i detaljerne omkring dig.

Kvinder siger nej til smilende mænd – læs hvorfor på soendag.dk

Han viser dig frem og går sin vej

Tager han dig med til fest for at vise dig frem for så at gå sin vej igen, så han kan sludre med andre mennesker, så er han ikke holdbar, forklarer Laurel House.

-Manden der ikke vil binde sig ’glemmer’ at bruge tid med og på dig under størstedelen af festen.


Han har altid travlt med at lave noget


Hvis han altid vil lave ting og opleve en masse, så kan det også være et skidt tegn.... ikke at det ikke er rart at opleve ting, men hvis ikke du må være en del af hans hverdag, så er det det et skidt tegn, forklarer Laurel House.


Han fejrer sejre og lukker af for problemer


Han vil meget gerne fortælle dig, hvis der sker noget godt på jobbet, eller hvis han har succes på andre fronter. Men han er ikke nær så villig til at delagtiggøre dig, hvis han har problemer eller oplever dårlige perioder, for det sårer hans stolthed.

-Du er ikke den, han vender sig mod for at få støtte og kærlighed, siger Laurel House.

Det er ikke et godt tegn.

Flere kvinder end mænd fortryder utroskab – læs mere på femina.dk

Han vil ikke planlægge


Mænd der gerne vil bruge tid på at snakke fremtidige rejser eller weekender med dig, han har planer om at blive hængende. Men har du fundet dig en sidste-øjeblik-mand, der ikke kan tage stilling til, om I skal lave noget sammen i næste uge, så skal du ikke regne med, at han nødvendigvis har dig med i sine fremtidsplaner.


Han foretrækker sex på sin måde


Hvis du har mødt en mand, der kun tænker på at opfylde sit eget behov, så kan du godt forberede dig på, at han også er sådan, når det kommer til andre ting i forhold til dig. Det handler om ham og hans behov, der skal opfyldes.


Han er ikke god nok til dig


Han siger måske, at han ikke er god nok til dig. Du tænker, at han muligvis føler, han har skudt papegøjen med dig, men i virkeligheden kan det være små frø, han sår, fordi han en dag vil videre.

Hvis han samtidig ikke vil præsentere dig for kvinderne i sit liv som sin mor og søster, så kan du være endnu mere sikker på, at han ikke har tænkt sig at blive hængende.

Af Mette Skøtt, NewsDesk, Aller Media

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.