Teenagepige fyret over Twitter: Røvjob!

En ung pige brokkede sig over et job, hun ikke engang var startet på endnu, fra sin offentlige Twitter-profil.
Hvis du vil brokke dig over din chef og dit job på sociale medier, så brug i det mindste en lukket profil.
Hvis du vil brokke dig over din chef og dit job på sociale medier, så brug i det mindste en lukket profil. Scanpix / modelfoto

Pas på med, hvad du skriver på sociale medier om din chef og dit job.

En teenagepige fra Texas i USA formåede at blive fyret, før hun overhovedet mødte op på første arbejdsdag. Det skriver Gawker.

Pigen ved navn Cella brokkede sig nemlig fra en offentlig Twitter-profil over, at hun skulle starte i et 'fucking røv-job' dagen efter. Jobbet bestod i at betjene kunder på et pizzasted, blande salat og tage imod ordrer over telefonen - og det så hun åbenbart ikke frem til.

En ansat på pizzastedet gjorde imidlertid chefen opmærksom på Cella's Twitter-brok, og chefen reagerede med at svare på tweeten med beskeden, at pigen var fyret.

Bagefter har flere tidligere medarbejdere dog bakket pigen op i, at arbejdspladsen og chefen er uudholdelig - blandt andet har en ung fyr afsløret, at han kun formåede at overleve arbejdsdagen ved at ryge sig skæv.

Efter fejden mellem teenager og pizza-boss er kommet ud i forskellige medier har begge parter lukket deres Twitter-profiler.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.