Team Tvis-playmaker vil hjælpe nedrykker

Det er målet for Kristina Kristiansen at bidrage til en hurtig Nykøbing Falster-oprykning i næste sæson.
Kristina "Mulle" Kristiansen skifter til bundholdet Nykøbing Falster. Hun vil forsøge at rykke holdet op.
Kristina "Mulle" Kristiansen skifter til bundholdet Nykøbing Falster. Hun vil forsøge at rykke holdet op. Foto: BONNERUP CLAUS/Polfoto

Det var et opsigtvækkende klubskifte, da landsholdsspilleren Kristina "Mulle" Kristiansen meddelte, at hun fra næste sæson skifter fra Team Tvis Holstebro til bundholdet Nykøbing Falster.

Det står allerede nu klart, at Nykøbing Falster rykker ned i den næstbedste håndboldrække og dermed skal bygge et nyt stærkt hold op.

Mandag aften har Nykøbing Falster indkaldt til et pressemøde, hvor endnu en spiller vil blive præsenteret. Flere medier gætter på, at det er stregspilleren Mette Gravholt.

Kristina Kristiansen, som tidligere har spillet sammen med Gravholt i Tvis, er helt afklaret med en sæson på næstbedste niveau.

- Jeg har det fint med det. Ellers havde jeg ikke taget beslutningen om, at jeg ikke ville blive i klubben, siger Kristina Kristiansen.

Målsætningen er at rykke op så hurtigt som overhovedet muligt med Nykøbing Falster - gerne allerede i næste sæson.

- Nu må vi lige se, for vi skal klare 1. division, og så må vi se, hvad der sker derefter. Lige nu skal jeg ned og spille i 1. division og prøve at få holdet op i ligaen og tage den derfra, siger playmakeren.

Først og fremmest gælder det dog om at sikre en god sæsonafslutning for Team Tvis, som dyster i flere turneringer.

- Alle vil jo gerne vinde, og det vil jeg også. Vi er med i både EHF Cuppen og DM-slutspillet, og jeg vil gerne vinde begge dele eller en enkelt af turneringerne.

- Nu må vi se, hvad det bliver til. Det er ikke bare lige noget, man kommer til. Det er noget, vi skal kæmpe os til, påpeger Kristina Kristiansen.

Team Tvis vandt søndag aften 40-27 i EHF Cuppens kvartfinale ude over Issy Paris. Fløjen Ann Grete Nørgaard blev topscorer med 13 mål, mens Kristina Kristiansen lavede syv mål i kampen. Der er returkamp i Paris på fredag.

Onsdag aften skal Team Tvis møde Silkeborg-Voel i grundspillets sidste kamp. Team Tvis er allerede sikker på at slutte på tredjepladsen i Boxer Dameligaen.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.