Team Esbjerg henter svensk EM-bronzevinder

Jenny Alm skifter fra den kommende sæson fra Sävehof til Team Esbjerg.
Esbjergs cheftræner, Lars Frederiksen, ser frem til at få glæde af forsvarsspilleren, der også kan bruges i angrebet.
Esbjergs cheftræner, Lars Frederiksen, ser frem til at få glæde af forsvarsspilleren, der også kan bruges i angrebet. Foto: HVOLBY TINE/24TIMER

Team Esbjerg fører grundspillet i Boxer Dameligaen i håndbold, men holdet er samtidig i fuld gang med at forstærke holdet til næste sæson.

Tirsdag meddeler den vestjyske klub, at den henter svenske Jenny Alm fra 1. juli. Hun kommer fra Sävehof, der i øjeblikket er i gruppe med Viborg i mellemrunden i Champions League.

- Jeg tror, Team Esbjerg kan gøre mig til en bedre håndboldspiller, og at det bliver et spændende hold i den nye sæson, siger 25-årige Jenny Alm i en pressemeddelelse.

- Jeg håber også, at de hårde kampe mod bedre modstandere i den danske liga kan bringe mig tættere på at få en større rolle på det svenske landshold, siger spilleren, der i december vandt bronze ved EM med Sverige.

Esbjergs cheftræner, Lars Frederiksen, ser frem til at få glæde af forsvarsspilleren, der også kan bruges i angrebet.

- Jenny Alm har i den svenske liga og specielt i Champions League haft en stor rolle som en rigtig god forsvarsspiller for Sävehof.

- Hun er tillige en god kontraspiller og en stabil angrebsspiller med et godt skud og en lav fejlprocent. Hun vil passe godt ind i Team Esbjergs spillestil, siger Lars Frederiksen.

Aftalen gælder i to år.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.