Team Esbjerg henter svensk EM-bronzevinder
Jenny Alm skifter fra den kommende sæson fra Sävehof til Team Esbjerg.
Af leveret af Nyhedsbureauet Newspaq
MERE
Esbjergs cheftræner, Lars Frederiksen, ser frem til at få glæde af forsvarsspilleren, der også kan bruges i angrebet.
Esbjergs cheftræner, Lars Frederiksen, ser frem til at få glæde af forsvarsspilleren, der også kan bruges i angrebet. Foto: HVOLBY TINE/24TIMER


Team Esbjerg fører grundspillet i Boxer Dameligaen i håndbold, men holdet er samtidig i fuld gang med at forstærke holdet til næste sæson.

Tirsdag meddeler den vestjyske klub, at den henter svenske Jenny Alm fra 1. juli. Hun kommer fra Sävehof, der i øjeblikket er i gruppe med Viborg i mellemrunden i Champions League.

- Jeg tror, Team Esbjerg kan gøre mig til en bedre håndboldspiller, og at det bliver et spændende hold i den nye sæson, siger 25-årige Jenny Alm i en pressemeddelelse.

- Jeg håber også, at de hårde kampe mod bedre modstandere i den danske liga kan bringe mig tættere på at få en større rolle på det svenske landshold, siger spilleren, der i december vandt bronze ved EM med Sverige.

Esbjergs cheftræner, Lars Frederiksen, ser frem til at få glæde af forsvarsspilleren, der også kan bruges i angrebet.

- Jenny Alm har i den svenske liga og specielt i Champions League haft en stor rolle som en rigtig god forsvarsspiller for Sävehof.

- Hun er tillige en god kontraspiller og en stabil angrebsspiller med et godt skud og en lav fejlprocent. Hun vil passe godt ind i Team Esbjergs spillestil, siger Lars Frederiksen.

Aftalen gælder i to år.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.