Team Esbjerg forlænger aftalen med mestertræner

Lars Frederiksen har skrevet under på en kontrakt frem til sommeren 2019 med Team Esbjergs håndboldkvinder.
Lars Frederiksen bliver hos Team Esbjerg frem til sommeren 2019 efter kontraktforlængelse. Arkivfoto.
Lars Frederiksen bliver hos Team Esbjerg frem til sommeren 2019 efter kontraktforlængelse. Arkivfoto. Foto: Ole Nielsen/Scanpix

De forsvarende mestre i kvindernes håndboldliga, Team Esbjerg, har forlænget kontrakten med cheftræner Lars Frederiksen frem til sommeren 2019.

Det oplyser klubben i en pressemeddelelse fredag.

- Først og fremmest synes jeg, at jeg er et godt sted med gode værdier. Der er gode folk i og omkring klubben samt stor opbakning fra by og publikum, siger den 46-årige cheftræner i pressemeddelelsen.

- Jeg kan ikke huske en dag, jeg ikke har haft lyst til at tage på arbejde i Team Esbjerg, og det er en væsentlig drivkraft for mig, siger han.

Lars Frederiksen kom til den vestjyske klub i 2011, og i 2015 førte han holdet frem til DM-sølv, inden det i sommer blev til DM-guld.

Derfor var det heller ikke en svær beslutning for klubben at lade træneren fortsætte i spidsen for holdet i Primo Tours Ligaen.

- Lars er for os den rigtige person til at videreføre vores håndboldprojekt, lyder det fra klubbens formand, Bjarne Pedersen.

- Han er grundig, omgængelig, altid klar til en konstruktiv samtale, og så er han en klubmand, der engagerer sig i en fælles sag og altid sætter klubben øverst. Det sætter vi stor pris på.

Den 46-årige træner stod tidligere i spidsen for kvinderne i KIF Vejen, og han blev i 2015 kåret som Årets Træner i Dameligaen.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.