Team Esbjerg efter storsejr: Vi vil have førstepladsen

Topholdets træner, Lars Frederiksen, var yderst tilfreds med indsatsen, da klubben ydmygede Viborg.

Det var noget af en magtdemonstration, da Boxer Dameligaens tophold, Team Esbjerg, onsdag aften gennempryglede Viborgs forsvarende DM-guldvindere med hele 32-21 på udebane.

Med sejren fører Team Esbjerg ligaen med 22 point for 12 kampe, fire point flere end Viborg, FCM Håndbold og Team Tvis Holstebro.

Selvom førstepladsen i grundspillet ikke udløser guldmedaljer i sig selv, er Team Esbjergs cheftræner, Lars Frederiksen, opsat på at sikre førstepladsen.

- Vi vil gerne slutte på førstepladsen i grundspillet, men vi er bevidste om, at en helt ny turnering begynder, når vi kommer til semifinalerne. Vi holder begge ben på jorden, siger træneren til Team Esbjergs hjemmeside.

I onsdagens kamp førte vestjyderne med 13-10 ved pausen, inden de efter pausen gjorde det af med det svækkede Viborg-hold, der blandt andre talte den 42-årige comebackspiller, Heidi Astrup.

- Først og fremmest lagde vi et hårdt pres på Viborg i samtlige 60 minutter. De var med i første del af kampen og spillede udmærket håndbold, men kunne ikke holde kadencen, og vi kunne afgøre kampen i de første 10 minutter af anden halvleg.

- Vi har spillet en række kampe uden at have været helt oppe at ringe spillemæssigt, men i dag (onsdag) skulle det være, og spillet skulle nå op i nærheden af klimaks. Spillerne var ekstra tændte, siger Lars Frederiksen.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.