TDC giver et års gratis telefoni

Frygten for fastnettelefonens død hersker stadig. Nu vil TDC med et års gratis tale lokke fastnet-kunderne til at blive.
TDC giver deres fastnetkunder næsten 15 måneders gratis tale.
TDC giver deres fastnetkunder næsten 15 måneders gratis tale. Foto: Scanpix

TDC byder på gratis fastnetopkald i resten af 2014 og hele 2015, skriver Berlingske.

TDC's tilbud gælder en udvalgt og trofast kundeskare og har til formål at holde liv i fastnettelefonen.

På samme måde som mobilselskaber lægger en ekstra times tale eller en ekstra gratis gigabyte data oven i mobilabonnementet for at holde fast i kunderne, vil TDC nu også give de sidste trofaste fastnetkunder en ekstra gevinst.

1. juli hævede TDC den månedlige abonnementpris for fastnetsbrugerne fra 134 kroner til 164 kroner, som man skal betale, også selvom man slet ikke har ringet til nogen.

"I de snart ti år, hvor jeg har arbejdet i TDC, har vi hele tiden kørt disse testkampagner for at stimulere kundernes forbrug og hæve loyaliteten. Enten får man noget gratis i en periode, eller også er det til en mindre ekstrapris. Vi vil gerne se, om det har en forbrugsstimulerende effekt," siger Frederik Sjørslev Søgaard, direktør for TDC Privat, til Berlingske.

TDC ender altså med at forære kunderne næsten 15 måneder fastnettale. Og det kan betale sig på sigt, mener TDC.

"Det er det regnestykke, vi laver og håber, at både kunden og TDC bliver glade. Hele nøglen til at øge kundernes loyalitet er at stimulere forbruget," siger Frederik Sjørslev Søgaard.

Han medgiver, at folk ikke står i kø for at købe fastnetabonnementer, men han er ikke helt enig i, at fastnettet er uddøende.

Ved udgangen af juni 2014, lige inden prisstigningen, havde TDC lige under 1,1 millioner fastnetkunder tilbage.

Kilde: Berlingske.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.