Taxikrig

Taxiselskaber får nyt våben i kampen mod Uber

Med en ny app får traditionelle taxiselskaber et nyt våben i kampen mod Uber.
- Mange (taxiselskaber, red.) sidder og overvejer, hvad deres modsvar til Uber skal være, siger vicedirektør i vækstfonden Ulrik Jørring. 
- Mange (taxiselskaber, red.) sidder og overvejer, hvad deres modsvar til Uber skal være, siger vicedirektør i vækstfonden Ulrik Jørring.  Foto: Scanpix arkiv

"Drivr" er navnet på en ny app, der skal hjælpe taxiselskaber i kampen mod blandt andre Uber.

Det skriver Børsen.

Medstifter og adm. direktør i Drivr, Søren Halskov siger til Børsen:

- Den væsentligste forskel på os og dem (Uber, red.) er, at de opretter et kontor i den pågældende by og bruger en masse penge på at skaffe vogne og chauffører. Vi samarbejder med eksisterende selskaber, der allerede har chauffører, og dækker udgifterne til rabatkoder, som Uber også tilbyder deres nye kunder.

Drivr er en relancering af app'en Click A Taxi. Og ideen er så god, at folkene bag er blevet belønnet med en kapitalindsprøjtning fra Vækstfonden, som tror på, at der er et marked for den nye app.

- Mange (taxiselskaber, red.) sidder og overvejer, hvad deres modsvar til Uber skal være, og der kan Drivr hjælpe. Jeg synes, det er en god og attraktiv løsning, og jeg mener bestemt, at der også fremover vil være plads til både traditionel taxikørsel og privat samkørsel, siger vicedirektør i vækstfonden Ulrik Jørring.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.