Taxachauffør er dagens helt: Redder kundes liv

En ældre mand faldt bevidstløs om, men chaufføren i den taxa, han kort forinden havde bestilt, reddede hans liv.
En kvinde roser i et opslag på Facebook en taxachauffør, der reddede en ældre mands liv.
En kvinde roser i et opslag på Facebook en taxachauffør, der reddede en ældre mands liv. Foto: Scanpix

En taxachauffør reddede forleden en ældre mands liv.

En kvinde roser i et Facebook-opslag på taxaselskabet 4X35's side chaufførens handling (se nedenfor). Han var nemlig meget vedholdende, da den ældre mand ikke kom ned til den taxa, han selv havde bestilt. I stedet for at køre sin vej, gik chaufføren ind for at ringe på døren og så den ældre mand ligge bevidstløs på jorden. Herefter fik han tilkaldt kvinden, der har skrevet opslaget, der i det samme kom cyklende forbi. Hun tilkaldte en ambulance, mens chaufføren ringede på samtlige dørklokker i opgangen for at komme ind til den bevidstløse mand.

Når exceptionel service redder liv! Tusind tak til vores fantastiske chauffør og Cecilie for deling af dagens bedste historie! Rigtig god dag til jer alle!

Posted by TAXA 4x35 on 16. september 2015

Det lykkedes til sidst for chaufføren, som er den 63-årige Kurt Hansen, at komme ind til manden og yde førstehjælp.

- Jeg gør det, jeg har lært. Jeg tjekker hans puls, kalder ham til mig, og jeg sørger for, at han bliver ved med at være i kontakt med mig. Han kommer til bevidsthed, efter jeg har flået lidt i ham, fortæller han til BT.

Han er beæret over, at kvinden roser ham på Facebook.

- Det varmer selvfølgelig, når man får den slags tilkendegivelser fra fremmede mennesker. Jeg tog det cool, synes jeg selv. Jeg blev bagefter spurgt, om jeg havde det godt. Men jeg er bare glad for, at jeg fik kontakt og holdt liv i den ældre mand. Og at de professionelle så tog over bagefter, siger han.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.