Tavshed fra LA: Vi kommer med svar på Løkkes plan i morgen

Der kommer ingen kommentarer til regeringens 2025-plan fra Liberal Alliance før onsdag
- Vi har ikke ændret politik, og vi har ikke ændret strategi. Vi mener stadigvæk det samme, som vi hele tiden har sagt, siger LA's Ole Birk Olesen.
- Vi har ikke ændret politik, og vi har ikke ændret strategi. Vi mener stadigvæk det samme, som vi hele tiden har sagt, siger LA's Ole Birk Olesen. Foto: Simon Skipper/Scanpix/arkiv

Liberal Alliance har været bemærkelsesværdigt tavse, efter Lars Løkke Rasmussen i formiddags præsenterede regeringens 2025-plan. 

Anders Samuelsen var ellers meget klar i mælet, da han tidligere på måneden kom med kravet til Lars Løkke Rasmussen: Top-skattelettelser eller valg. 

Liberal Alliance vil altså trække støtten til Venstre-regeringen, hvis ikke regeringen lemper skatten i toppen. 

Og selvom Lars Løkke Rasmussen med 2025-planen vil sænke skatten i både bund og top, så gælder det ikke folk, der tjener over en million om året. 

Det er derfor uvist, om Liberal Alliances ultimatum stadig gælder. Og svaret kommer nok først i morgen onsdag.

Til Danmarks Radios P1 fastslog finansordfører Ole Birk Olesen (LA) tidligere på dagen, at partiet havde brug for en tænkepause, før de kommer med en reaktion på regeringens skatteudspil.  

- Vi har ikke ændret politik, og vi har ikke ændret strategi. Vi mener stadigvæk det samme, som vi hele tiden har sagt, men vi har brug for en dags tid mere måske til lige at finde ud af, hvordan vi bedst præsenterer vores synspunkter i lyset af det, som regeringen har sagt, lød det fra Ole Birk Olesen i P1. 

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.