Syv uger før VM: Henrik Toft Hansen skal opereres

Henrik Toft Hansen har brækket en knogle i ansigtet og skal opereres. Det er uvist, om det går ud over VM.
Henrik Toft Hansen (i midten) er vant til hårdhændet behandling på håndboldbanen. Søndag gik det ud over en knogle i venstre øjenhule, som nu skal opereres.
Henrik Toft Hansen (i midten) er vant til hårdhændet behandling på håndboldbanen. Søndag gik det ud over en knogle i venstre øjenhule, som nu skal opereres. Foto: LARS POULSEN/POLFOTO

Håndboldlandstræner Gudmundur Gudmundsson kan gå hen og få et problem på stregpositionen, når han skal udtage sin trup til VM i Qatar i januar.

Ud over at Jesper Nøddesbos kone har termin kort før turneringen, så risikerer Henrik Toft Hansen nu også at måtte melde afbud.

HSV Hamburg-spilleren kom galt af sted og brækkede en knogle i øjenhulen i weekendens nederlag til Minden, og nu meddeler klubben på sin hjemmeside, at den tidligere AG København-spiller skal opereres.

- Stregspilleren skal opereres i morgen og skal blive på klinikken de kommende tre dage. Først efter operationen kan det vurderes, hvor længe han er ukampdygtig, skriver klubben tirsdag, efter at danskeren blev undersøgt på Asklepios-klinikken i Altona.

Henrik Toft Hansen udgjorde sammen med broderen René midterblokken i det danske forsvar, da landsholdet for nogle uger siden vandt to EM-kvalifikationskampe mod Litauen og Bosnien.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.