Syv frække voksen-lege til påskeferien

Få gnisten tilbage i parforholdet og tilbring påsken med den du holder af – på den frække måde
Lidt maling kan sagtens peppe forhold op. Og i påsken er der tid.
Lidt maling kan sagtens peppe forhold op. Og i påsken er der tid. Foto: Scanpix/Iris

Af Gitte Holm, Q.dk, Aller Media

Endelig er det ferie, og der er tid til at sætte ekstra krydderi på livet – og ikke mindst sexlivet.

Når man har fri og er afslappet får endorfinerne frit løb og der er masser af tid til at fantasere. Det er nu I skal pleje jeres sexliv, prøve noget nyt og lære hinanden at kende på sjove, nye måder.

Det er ikke blot rart at have tid til at gøre lidt ekstra ved parforholdet – det er også vigtigt, mener sexolog Sara Skaarup.

Par, der gør dette derhjemme, har bedre sex – læs hvad her

 - Par, der kan grine sammen, har trumfen. Det er livseliksir for forholdet, hvis de voksne kan finde ud af at lege, både i og udenfor sengen. Undersøgelser viser, at noget af det, der er allerbedst for vores parforhold, er at gøre noget nyt sammen, sifer Sara Skaarup.

- At løse nye opgaver og se hinanden i andre situationer end vi plejer, gør os I stand til at se nye sider at hinanden. Det giver bevægelse og holder gnisten ved lige.

Er sexlivet blevet rutinepræget, kan I med fordel slå jer løs med disse forslag til påskens frække lege.

1. Gætteleg

Intet sætter gang i fantasien og vækker sanserne til live som blindfolding. Giv din partner bind for øjnene og introducer ham eller hende for frækt legetøj, varm chokoladesauce og måske en lille fjer.

Lad din partner gætte samtlige frække indslag, og introducér så ham eller hende for gevinsten – nemlig dig.

SE DET STORE GALLERI: Her er sexstillingerne, der virker

2. Twister

Spillet spilles som normalt, hvor man placerer hænder og fødder på de farvede pletter. Der er dog en lille ’twist’: I er nøgne. Gør det evt. ekstra udfordrende ved at smøre jer ind i olie før I går i gang.

Olien gør det sværere, men også mere ophidsende, og ender I i en position, hvor det er muligt at have sex eller slikke hinanden, er det en belejlig mulighed for at teste jeres balanceevne.

3. Kapløb

Et kapløb får altid pulsen op, men i dette tilfælde gælder det også om at have hjernen og ikke mindst fantasierne med. I orgasmekapløbet handler det om at få orgasme hurtigst gennem onani – den der når klimaks først har vundet. Trøstepræmien er dog, at vinderen hjælper taberen med at nå i mål.

4. Kortspil

Her er hverken tale om whist eller poker. De 52 kort har en helt anden betydning, og her er ingen tabere.

De fire farver tilegnes hver sin seksuelle betydning som f.eks. oral stimulering eller massage. I skiftes til at tage et kort fra bunken, og tallet på kortet angiver, hvor mange sekunder den givne seksuelle aktivitet skal finde sted i.

Inddrager I flere deltagere, kan I med fordel tilføje et nyt element: flasken. Personen, som flasken peger på, skal herefter give dig x antal sekunders nydelse, hvorefter han eller hun får sin tur.

Her er nøglen til et lykkeligt parforhold

5. Rollespil

Rollespil er en underholdende måde at udleve sine fantasier på. Find ud af hvilken karakter, din partner tænder på, og klæd dig ud her efter. Det vil ikke blot give sexlivet et boost – du kan også helt få fornemmelsen af, at du dyrker sex med en anden.

6. 20 frække spørgsmål

Lær din partner bedre at kende med 20 spørgsmål. Vil du f.eks. gerne vide, hvad din partners største sexfantasi er, stiller du 20 ja/nej spørgsmål, der skal lede dig til svaret.

Spørgsmålene kunne f.eks. være ’finder det sted udendørs?’ og ’er der mere end to mennesker involveret?’ Et sjovt spil, der sætter fut i fantasierne og bringer jer tættere sammen.

7. Godnatlæsning

Brug timerne inden sengetid til at læse højt for hinanden af noveller eller romaner I tænder på. Når historien er læst færdig vil I med garanti være klar til masser af action i lagnerne.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.