Sygeplejerskestuderende speeddater sig i job

Der er så stor rift om de sygeplejeskerstuderende, at deres kommende arbejdsgivere nu har inviteret dem til speeddating.
Der er rift om de nyuddannede sygeplejersker i Syddanmark. Ivrige arbejdsgivere inviterer nu til speeddating.
Der er rift om de nyuddannede sygeplejersker i Syddanmark. Ivrige arbejdsgivere inviterer nu til speeddating. Scanpix: Thomas Vilhelm

74 sygeplejerskestuderende og en række arbejdsgivere skal til stævnemøde, når sygeplejerskeuddannelsen på UC Syddanmark holder speeddating.

Det skriver DR Syd i dag.

På ti minutter skal blandt andre arbejdsgivere i psykiatrien og på hospicer overbevise de plejende hænder om, at deres afdeling er den rette.

- Man kan godt nå at få et indblik i, hvilke opgaver og hvilke typer patienter der er på de forskellige afdelinger, siger Lisbeth Sørensen, der er studievejleder og lektor på sygeplejerskeuddannelsen ved UC Syddanmark og fortsætter:

- Der skal ikke mere end ti minutter til at åbne op for at overbevise de studerende, siger Lisbeth Sørensen til DR Syd.

For på ti minutter kan de studerende nå at få et indblik i, hvad man for eksempel laver i psykiatrien. Herudover kan de studerende spørge ind til, hvilke mennesker og hvilke opgaver man kan møde der.

Lisbeth Sørensen håber, at det kan åbne de studerendes øjne for noget nyt.

- Måske er der en afdeling, der egentligt er meget mere spændende, end de studerende havde forestillet sig, siger Lisbeth Sørensen.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.