Sygemeldt Jes Dorph aflyser flere foredrag

Trækker sig fra en række fordrag.
Jes Dorph Pedersen slås med store problemer lige nu og har valgt at bruge sine kræfter på anden end at holde foredrag.
Jes Dorph Pedersen slås med store problemer lige nu og har valgt at bruge sine kræfter på anden end at holde foredrag. Foto: SCANPIX arkiv

Den populære tv-vært Jes Dorph Pedersen slås med store personlige problemer dette efterår. Tidligere på måneden fortalte han, at han måtte tage orlov fra sit værtsjob på TV2’s 'Go’Aften Danmark' efter blot få uger i jobbet. Årsag: Han skulle i alkoholbehandling.

Få dage senere kom det frem, at Dorph og konen Louise flytter fra hinanden efter mindre end to års ægteskab. I dag skriver Ekstra Bladet så, at Dorph har aflyst en række foredrag, han ellers skulle have holdt inden for de næste måneder. Det er gode jobs for tv-værten - i hvert fald hvis man skal tro Ekstra Bladet, der oplyser, at et foredrag med Jes Dorph Pedersen koster op til 15.000 kroner pr. styk.

7. oktober skulle han have holdt et foredrag i Teatersalen i Musikhuset i Esbjerg, men det er aflyst, fortæller arrangøren af det pågældende arrangement, eventmanager på Jydske Vestkysten Mai-Britt Iversen, til Ekstra Bladet.

Andre arrangører oplyser til Ekstra Bladet, at de også har modtaget aflysninger til kommende foredrag fra den sygdomsramte Jes Dorph. Om to uger skulle han have talt i Randers, men er blevet erstattet af Anja Fonseca.

Et arrangement 26. oktober i Ikast er ligeledes blevet aflyst.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.