Syg mor slog datter ihjel: Region frikender sig selv

Der er ikke begået fejl fra vores side, lyder det fra Region Nordjylland i sagen om den psykisk syge mor, der for nyligt slog sin datter ihjel kort efter, hun var blevet udskrevet fra et psykiatrisk sygehus.
Region Nordjylland afviser fejl i sagen om den psykisk syge mor, der slog sin datter ihjel.
Region Nordjylland afviser fejl i sagen om den psykisk syge mor, der slog sin datter ihjel. Holger Madsen, Avisen.dk.

Psykiatrien i Region Nordjylland afviser, at der er sket fejl i behandling af den mor fra Bindslev, som for knap to uger siden slog sin ni-årige datter ihjel med en kniv. Det skriver DR Nordjylland.

- Vi føler os altid usikre, når der sker noget så alvorligt. Men efter en gennemgang af forløbet mener vi ikke, at der er begået fejl fra vores side, siger lægefaglig direktør i Region Nordjylland, Jan Mainz til DR Nordjylland.

Den 27-årige mor, der slog sin ni-årige datter ihjel, havde gennem flere måneder lidt af depression - og få dage før drabet var hun blevet udskrevet fra psykiatrisk sygehus og henvist til yderligere behandling hos sin egen læge.

Jan Mainz vil ikke gå i detaljer med regionens undersøgelse, men siger, at Region Nordjylland i forbindelse med drabet har gået sine sikkerhedsprocedurer efter i sømmene

- Det giver ikke anledning til, at vi ændrer vores sikkerhedsprocedurer, som vi finder forsvarlig og fornuftig, siger Jan Mainz til DR Nordjylland.

Den 27-årige kvinde er foreløbig varetægtsfængslet frem til 8. juli.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.