Swinger-Ole røber: Mine sexafsløringer kom bag på familien

Den landskendte øko-landmand fortæller, at hans swinger-afsløring kom bag på hans mor og søstre.
Ole vil gerne aflive fordomme om swinger-kulturen.
Ole vil gerne aflive fordomme om swinger-kulturen. Foto: TV 2

Han er blevet landskendt for sit frisindede forhold til sex. Den 53-årige økobonde Ole Andersen fra TV 2's datingprogram 'Landmand søger kærlighed' har i dén grad været med til at gøre serien populær.

I sidste uger så 881.000 mennesker med, da programmet rullede over skærmen, og mon ikke det tårnhøje seertal til dels kan tilskrives Ole, der har undervejs i serien været åben om sit liv som swinger i den lokale swingerklub.

BT har været på besøg hjemme hos Ole Andersens økologiske landbrug, og over for avisen røber Ole, at den nærmeste familie ikke var orienteret om hans swinger-passion, da han lod bomben falde på tv.

Så det kom nok noget bag på dem.

- Selv om min mor ikke vidste det, tror jeg nu nok, hun havde en lille mistanke om det. Min søster var ikke så glad for det, siger Ole til BT.

Han fortæller, at søsteren efterfølgende sendte ham en buket blomster, og at det jo nok var hendes måde at vise, at så var det ikke værre.

To af den frisindede landmands søster har børn i skolealderen, og Ole siger, at han da er ked af det, hvis det har givet dem problemer, at de han en onkel, der er blevet fremstillet på den måde.

Men Ole har faktiske en mission ved at være åben på TV om sit swingerliv. Han vil nemlig gerne være med til at nedbryde fordommene og afmystificere det at være swinger.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.