Svimlende millionpræmie på spil: 800.000 danskere håber på 570 millioner

Sker det nærmest usandsynlige, at en dansker tager hovedpræmien alene i fredagens Eurojackpot, så skrives der historie.
Billedet her er fra oktober 2012, hvor en dansk spiller vandt 135.177.015 kroner i Eurojackpot. Fredag er der igen millioner på spil.
Billedet her er fra oktober 2012, hvor en dansk spiller vandt 135.177.015 kroner i Eurojackpot. Fredag er der igen millioner på spil. Foto: Søren Bidstrup/Scanpix/arkiv

Kan 800.000 personer tage fejl af, hvor store chancerne for at vinde i lotto er?

Næppe!

Så de ved allesammen formentlig godt, at der skal mere end almindelig held til for, at tage den kommende fredags kæmpe-pulje i Eurojackpot.

Det er Danske Spil der forventer, at fredagens spil vil trække 800.000 danskere til lotto-maskinerne. Det er i nærheden af tre gange så mange spillere som på en normal uge. Men der lokkes også med nogle enorme puljer.

Alene andenpræmien kan udløse 126 millioner kroner, mens en enkelt dansk vinder af førstepræmien vil skrive sig ind i historiebøgerne, som den heldigste dansker nogensinde i Danske Spils historie.

Her er puljen på intet mindre end 570 millioner kroner.

De 570 millioner kroner er maksimum, så derfor ryger millionerne fra sidste uge over i 2. præmiepuljen, der altså bliver fyldt godt op i denne uge.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.