Svimlende dyrt: Laudrups luksuspalæ er til salg

Den 51-årige fodboldtræner har sat sit palæ til salg og flytter i lejlighed. Strandvejspalæet er et af Danmarks dyreste.
Huset er sat til salg via liebhavermægleren Kristian Lützau, som kan gøre en god forretning.
Huset er sat til salg via liebhavermægleren Kristian Lützau, som kan gøre en god forretning. Foto: Lützau

39 millioner kroner. Så meget koster Michael Laudrups store ejendom på Vedbæk Strandvej nord for København, der i øjeblikket er en af Danmarks fem dyreste huse. Til gengæld får køber en 3330 m2 stor grund og hele otte værelser at boltre sig på.

Det skriver boligsiden Boliga.

Den tidligere midtbanegeneral købte grunden for otte millioner kroner i 1994, dengang han skabte fodboldmagi i Spanien. Sidenhen har han bygget palæet med port, en stor hall med trappeløb og balkon med udsigt til Øresund og har nu udsigt til en rimelig fortjeneste.

Flytter til København

I stedet har Michael Laudrup og hans kone, Siw, købt en 172 m2 stor lejlighed på Strandgade på Christianshavn. Det gjorde de allerede i 2013, men først i år er handlen faldet på plads. Liebhaverlejligheden måtte de slippe 14,5 millioner kroner for.

Michael Laudrup blev i 2006 kåret til Danmarks bedste fodboldspiller nogensinde efter en glorværdig karriere i blandt andet Italien og Spanien. Sidenhen har han været cheftræner for blandt andet Brøndby, Getafe og Swansea og senest i Lekhwiya i Qatar.

For nylig blev Michael Laudrup centrum for en følelsesladet debat, da radioværten og provokatøren Torben Steno anklagede Michael Laudrup for at være hyklerisk og have dårlig moral, fordi han fik sin løn betalt af arabiske oliemilliardærer. Michael Laudrup afviste anklagen.

 

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.